Банкеръ Daily

Новини

GPS СОNTROL С ОФИС В МИЛАНО

GPS Control, част от структурата на Еврохолд България, стартира проект на разширяване на дейността си в Европа.
На 15.10.2007 г. компанията откри първия си офис в Милано, Италия в престижния бизнес център Regus. Дейността на офиса ще бъде насочена предимно към координиране действията на италианските дистрибутори с централата на дружеството в София. GPS Control ще предложи на италианския пазар системата FIXY, която предоставя комплексно обслужване, контрол и наблюдение на автомобилни паркове. GPS Control вече разработи и пусна на италианския пазар специален сървър, обслужван от дежурния център на дружеството в България, както и няколко тестови автомобили.
В периода 4.10.2007-6.10.2007 GPS Control взе участие и в международния панаир Logitec, проведен в Милано, където бе проявен сериозен интерес към дейността и продуктите на компанията. На панаира бяха сключени първите договори с италиански дистрибутори.
GPS Control очаква да реализира ръст на приходите от продажби в Италия за следващата година с 3 до 5 пъти по-голям от постигнатия ръст на българския пазар. Планира се последващо откриване на офис на компанията в Рим, както и в Гърция. До края на настоящата година предстои да бъдат финализирани всички необходими документи за осъществяване на дейност съгласно италианското законодателство.
Като част от структурата на Еврохолд България, GPS Control ще работи в тясно сътрудничество и с Евроинс с цел предоставяне на конкурентни комплексни застрахователни пакети на италианския пазар.

Facebook logo
Бъдете с нас и във