Банкеръ Daily

Новини

Готик метъл иконите PARADISE LOST и TIAMAT потвърдиха за Каварна рок фест 2011

Още две групи ще гостуват на Каварна рок фест 2011. Става въпрос за готик метъл иконите PARADISE LOST и TIAMAT. Първите ще се качат на сцената на фестивала на 15-ти юли, в ролята на ко-хедлайнери заедно с вече обявените финландци от Sonata Arctica. И двете групи ще изпълнят пълните си лайв сетове, като на PARADISE LOST се пада честта да закрият първата фестивална вечер. TIAMAT ще забият на Стадион Калиакра на 16-ти юли. Очаква се да бъде обявена и групата хедлайнер за тази вечер.
Традиционният рок фестивал Каварна рок фест ще се проведе за шеста поредна година от 15 до 17 юли в Каварна. На Каварна рок фест 2011 в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена.
Билетите за Каварна рок фест 2011 са вече в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, Orange Center, Tехномаркет, Мултирама, TBI, Пикадили, Германос и др.
Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск - 90 лв. Първоначално в продажба са билетите за трите дни на фестивала. Каварна рок фест 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България.
Както и през миналогодишното издание на Каварна рок фест и този път организаторите от Loud Concerts и Oбщина Каварна са подготвили за феновете на тежката музика разнообразни атракции, съпровождащи фестивала. Отново ще има кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста и signing sessions с групите, участващи в Каварна рок фест 2011.
Повече информация и подробности за фестивала търсете в интернет сайта на Каварна рок фест 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

Facebook logo
Бъдете с нас и във