Банкеръ Daily

Новини

ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР ПОИСКА ПОДКРЕПА ЗА НОВОТО РЪКОВОДТВО НА СДП

Новото ръководство на Столична дирекция Полиция трябва да бъде подкрепено, каза главният секретар на МВР Павлин Димитров при представянето на ръководство пред личния състав.
Според комисар Димитров задачите пред СДП са подобряване на модела на управление на структурите, управление на оперативната информация и контрол на лоялността у служителите на полицията. Димитров посочи, че има нелоялни хора, които използват служебното си положение за престъпни деяния, както и да оказват помощ на лица от криминалния контингент.
Други приоритети са подобряване на капацитета на полицейското разследване, подобряване на възнагражденията - особено на служителите на столичната полиция, и модернизиране на процедурите в полицията - материална база и работно място, особено когато става въпрос за дознателския състав.
Главният секретар на МВР каза, че му се иска да започнем с едно ново поведение на полицай на улицата, който говори с гражданите.
-По време на представянето заместник-министърът на вътрешните работи Румен Андреев посочи, че СДП е най-тежката и отговорна дирекция и призова служителите на СДП да подкрепят новото ръководство.

Facebook logo
Бъдете с нас и във