Банкеръ Daily

Новини

Германска делегация от провинция Долна Саксония ще посети БАТА АГРО 2010 в Ст. Загора

Делегация от германската провинция Долна Саксония ще посети на 11 май международното техническо изложение БАТА АГРО 2010, което ще се проведе на терена на летище Стара Загора от 11 до 15 май. Делегацията ще бъде водена от министъра на храните, земеделието, защитата на потребителите и развитието на селските райони на Долна Саксония Астрид Гротелюшен. Заедно с нея пристигат и представители на 23 фирми от този регион.
В рамките на посещението на германската бизнес делегация в Стара Загора Германо-българската индустриално-търговска камара организира кооперационни борси с българските фирми-изложители. Целта е да се осъществят двустранни разговори и преки контакти между заинтересовани фирми от двете страни.
Освен аграрното изложение участниците в делегацията ще посетят Билла Стара Загора, където ще могат съберат преки впечатления от един български клон на веригата за бързооборотни стоки.
В 16 часа на същия ден германската делегацията ще посети в Пловдив най-големия логистичен център в България за бързооборотни стоки с температурен режим на съхранение ФРЕШ ЛОДЖИК ЕООД.

Facebook logo
Бъдете с нас и във