Банкеръ Daily

Новини

ГЕРБ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПЪРВАНОВ И ТОГАВА ЩЕ РАБОТЯТ С ДСБ, ЗАЯВИ КОСТОВ

ГЕРБ чука на вратата на ДСБ. Те са отворени за работа с нас, търсят контакти. Това заяви лидерът на Демократи за силна България Иван Костов пред Нова телевизия. Но за да стане това, ГЕРБ трябва определят държавния глава Първанов като архитект на управляващата коалиция, а не да го оставят като мост между себе си и нея, категоричен бе Костов. Той уточни, че от Демократи за силна България са изпратили писмо до ГЕРБ, в което са посочили, че от партията на столичния кмет трябва да свършат определени неща преди да се премине към съвместна работа.
Като политически хленч лидерът на ДСБ определи интервюто на премиера Сергей Станишев пред „Financial Times.Според него начинът на изказване на премиера е много недостойна позиция.
Бившият премиер нарече политическа шизофрения факта, че дори Изпълнителното бюро на БСП е поискало касирането на провелите се в неделя избори в Сандански. Ние сме в безизходно положение, категорично заяви Костов и добави, че управляващата коалиция е отказала да се вземат мерки срещу корупцията и купуването на гласове.
Според Костов наложената на Малчев глоба от 2 500 лв. не само, че е фиктивна, но би могла да е адекватна за например пътно транспортно произшествие, но не и за подобно престъпление.

Facebook logo
Бъдете с нас и във