Банкеръ Daily

Новини

Георги Иванов и Красимир Балъков обличат екипа за контролата с благотворителна цел между Левски и Черноморец

Спортният директор на Левски Георги Иванов и мениджъра на Черноморец (Бургас) Красимир Балъков обличат екипа за контролата между двата сима с благотворителна цел, съобщи клубният сайт на сините. Двамата дадоха съвместна пресконференция в Гранд Хотел София. Двубоят ще се състои в събота (9 октомври) от 19 часа на стадион „Георги Аспарухов.
Цената на билети за приятелската среща ще бъдат с цена 3 лева. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача. Средствата, които ще бъдат набрани от двубоя, ще бъдат дарени на Дом за деца лишени от родителски грижи - „Ронкали в град Бургас и за Георги Николов - член на фен клуба на Левски, който се нуждае от бъбречна трансплантация.
Георги Иванов и Красимир Балъков уточниха, че като цяло двубоя ще има сериозен характер и за двата отбора, въпреки участието на свамата в срещата.
„В България няма традиция за подобни неща. Идеята за този благотворителен мач дойде взаимно. С Левски и Георги Иванов успяхме да организираме нещо, което в България няма много големи традиции. Този мач се прави в подходящо време. Такива неща са много хубави и трябва да се правят по-често, сподели Красимир Балъков.
„Ние българите трябва да правим повече такива мероприятия. За никой не е тежко да отдели малко, а за някой човек тези пари могат да бъдат жизненоважни, каза от своя страна Георги Иванов

Facebook logo
Бъдете с нас и във