Банкеръ Daily

Новини

Форум дискутира ефективността на изнасянето на ИТ процеси и услуги

„Ползи и предимства от изнасянето на ИТ процеси и услуги” е мотото на тазгодишното, четвърто издание на превърналата се в традиционна дискусионна среща на ICT Media и ISACA-Sofia Chapter, посветена на аутсорсинга. Форумът ще се проведе от 9 часа на 17 септември в хотел Шератон в София.
Вече четвърта година събитието ще събере предприемачите, които търсят ефективен и сигурен механизъм за освобождаване на компаниите си от непривична дейност, каквато са ИТ процесите и услугите, без в това време да губят контрол върху изнесените дейности.
Срещата е насочена към управители, финансови, оперативни и ИТ директори, които се стремят да се ориентират дали си струва да изнасят ИТ услуги, инфраструктура, поддръжка, процеси извън организацията си, или пък се колебаят дали всички ИТ процеси и услуги трябва да се обслужват от един или от повече доставчици. Мероприятието дава идеи как се подготвя споразумение за аутсорсинг с външен доставчик, как се следи за спазването му, какви са рисковете от изнасянето на ИТ процеси и как се случва връщането им обратно в организацията.
Сред водещите лектори в събитието са опитни експерти като Александър Захариев, търговски представител на Gartner в България и управляващ директор, Calisto Adriatic, Десислав Шекерлетов, ИТ директор и Добрин Далов, финансов директор, Enel Марица Изток, Аутсорсингът на ИТ процеси - предимства и трудности. Емил Джиновски, ИТ мениджър, Ромпетрол БГ, Георги Комсийски, ИТ мениджър, Порше България, Людмила Георгиева, Business System Leader Commercial, Кока-Кола HBC, Валентин Събев, Мениджър ИТ център, NBG Competence Centre, Борислав Борисов, независим консултант, Иво Сеизов, изпълнителен директор, Булброкърс, доц. Димитър Велев, Катедра „Информатика”, УНСС, Кирил Петков, ИТ мениджър, Булстрад Vienna Insurance Group и други.
Заедно с участниците те ще търсят интерактивно отговор и на въпроси като дали всъщност аутсорсингът е адекватно решение за всяка организация или само големият бизнес ли може да си позволи да «пусне контрола» върху ИТ, както и каква е реалната полза от аутсорсинга за малкия и среден бизнес, що е то облачен сорсинг и други.

Facebook logo
Бъдете с нас и във