Банкеръ Daily

Новини

Фортън отдаде под наем още 1 600 кв. м в Полиграфия Офис Център

Още 1 600 кв. м нови офис площи бяха отдадени под наем в Полиграфия Офис Център с посредничеството на Forton International, съобщиха от компанията. Наемателят е GfK Bulgaria, част от GfK Group, една от най-големите компании в света за маркетингови проучвания.
GfK Group е основана преди 75 г. в Германия, има над 150 дъщерни компании в 100 страни на пет континента. Българската дъщерна компания е създадена през 1994-а и е 100% собственост на GfK Austria - координатор на международната мрежа за Централна и Източна Европа. GfK Bulgaria предлага на клиентите си пълния набор от маркетингови и социологически инструменти и предоставя информация за промишлеността, търговията на дребно, сферата на услугите.
GfK Bulgaria ще се премести в Полиграфия Офис Център още през януари 2011 година. Компанията е избрала многофункционалния бизнес център, тъй като отговаря на специфичните изисквания, необходими за провеждането на маркетингови изследвания.
Сградата е изключително подходяща за реномирана компания като GfK, тъй като е разположена на представителна локация и предоставя всички предимства на една нова и модерна офис сграда, коментира Владислав Кайзеров, мениджър Офис площи във Forton International.
Полиграфия офис център е нов, многофункционален и модерен офис комплекс клас А. Намира се в центъра на столицата, непосредствено до бул. Цариградско шосе - основният път, свързващ София с източните квартали, летището и автомагистралите Тракия и Хемус. Транспортният капацитет на булеварда осигурява бърз достъп както с кола, така и с различни видове обществен транспорт, включително и метро. Полиграфия офис център има РЗП от 21 хил. кв. м, над 2 200 кв. м търговски и 16 500 кв. м офис площи. Комплексът разполага с 230 паркоместа. Сградата е подсигурена с жива охрана, видеонаблюдение, разполага с представително фоайе и обща рецепция със система за контролиран достъп.
Forton вече има подписани договори с международна медийна компания, с една от водещите вериги супермаркети Пикадили, както и със заведение за хранене и кафе. Предстои финализирането на сделки за още 6 000 кв. м офис площи и 300 кв. м търговски площи, споделиха от Forton.
Инвeститор в Полиграфия Офис Център е BLD Офис Парк - компания, джойнт венчър на BLD и Northrige Capital. BLD е част от групата на AG Capital, най-големия холдинг, специализиран в сферата на недвижимите имоти в България.

Facebook logo
Бъдете с нас и във