Банкеръ Daily

Новини

Филип Клейтън вече е част от екипа на Фасилити Оптимум България

От средата на месец октомври Филип Клейтън е част от екипа на Фасилити Оптимум България, съобщиха от компанията. Той става член на съвета на директорите и ще отговаря за стратегическото развитие на фирмата и разширяването на клиентската база.

Филип Клейтън е на 49 г. и започва работа в България преди пет години като фасилити директор на БТК, а преди година става директор бизнес развитие на 60К – международен контактен център. Има 25 г. опит в областта на недвижимите имоти по проекти, които обслужват големи международни компании, в т.ч. EC Harris, ExxonMobil, CB Richard Ellis, KPN Quest, Regus, AT T, British Petroleum.
Филип Клейтън е един от малкото специалисти в областта на фасилити мениджмънта в България със специализирано образование в областта. Клейтън е завършил Central Lancashire University, Великобритания със специалност по Проучвания и икономика на строителството. Има и квалификация като сертифициран строител (Chartered Builder - CIOB). Член е на British Institute of Facilities Management и Chartered Institute of Building.

Фасилити Оптимум България e специализирана компания за управление и поддръжка на сгради – фасилити мениджмънт. Компанията е част от AG Capital - най-голямата българска бизнес група за недвижими имоти. Към настоящия момент, фирмата професионално управлява над 70 хил. кв. м бизнес сгради и офиси на клиенти.
Фасилити Оптимум България вижда своите конкурентни предимства във високото качество на предлаганите услуги, екипа от доказани професионалисти и националното покритие, което позволява да бъдат задоволени специфичните бизнес потребности на всички клиенти, без значение на тяхното местоположение в страната.

Facebook logo
Бъдете с нас и във