Банкеръ Daily

Новини

Fibank продължава да подкрепя Българската федерация по лека атлетика

Fibank (Първа инвестиционна банка) ще продължи дългогодишната си подкрепа за Българската федерация лека атлетика (БФЛА) и през 2014 г, информират от финансовата институция. Подкрепата е в хармония с дългогодишната традиция на банката да подкрепя българския спорт и е част от корпоративната социална отговорност на Fibank.


Атлет № 1 на България за 2013 г. е Георги Иванов в категорията тласкане на гюле, а носителят на престижното отличие бе обявен днес от председателя на БФЛАnbsp; Добромир Карамаринов. Той получи сребърна монета Година на коня от изпълнителния директор на Fibank Васил Христов.


Банката вече четири години е основен спонсор на БФЛА. Да подкрепяме спорта е кауза за нас. Ще продължим и занапред да оказваме подкрепа на българския спорт за да може спортистите ни да постигат достойни резултати, с които цяла България да се гордее, заяви изпълнителния директор на Fibank Васил Христов.


Председателят на БФЛА благодари на банката за подкрепата досега и подари на изпълнителния директор уникален първи номер от отпечатаните нови състезателни номера на БФЛА за 2014 година.

Facebook logo
Бъдете с нас и във