Банкеръ Daily

Новини

Фандъкова приема студенти и ученици от цялата страна по повод инициативата „Мениджър за един ден”

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще приеме на 29 март в 11.30 часа студенти и ученици от цялата страна по повод организираната от „Джуниър Ачийвмънт България” инициатива „Мениджър за един ден”, съобщиха от общината.
Двайсет и трима младежи ще имат възможност да съпреживеят един реален работен ден в сградата на Столичната община и да се запознаят отблизо с работата на местната власт. Младите мениджъри ще бъдат разпределени в ръководството на екипа на столичния кмет, където ще участват в работата на общинските органи.
Всеки ученик или студент ще може да заеме за един ден отговорен пост в столична община и да участва в реалния процес на работа и управление, давайки предложения за конкретни решения.
Целта на инициативата „Мениджър за един ден” е да създаде и поддържа градивна взаимовръзка между бизнеса, практическото обучение и местната управа. Всяка година в над 100 страни от цял свят, по инициатива на Джуниър Ачийвмънт лидери от всички сфери на обществения живот се обединяват, за да предадат своите умения и натрупан опит на младото поколение. На 29 март от 11.30 часа това ще се случи и в Столична община.

Facebook logo
Бъдете с нас и във