Банкеръ Daily

Новини

ЕВТИНИ МЕЖДУНРОДНИ РАЗГОВОРИ ПУСКА БТК ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА

Всички клиенти на БТК ще могат да разговарят с Европа и САЩ на по-ниски цени през целия месец декември и първата седмица на януари. С коледната оферта на телекома една минута международен телефонен разговор ще струва само 15 стотинки с ДДС. Промоцията важи за разговори на домашни и бизнес абонати към фиксираните мрежи в Европа, както и към фиксираните и мобилните мрежи в САЩ и Канада.
Както досега, абонатите на плановете „БТК У дома” ще ползват и своите безплатни минути за селищни и междуселищни обаждания, включени в техния абонаментен план. За тези разговори не се заплаща нищо, дори и първоначална цена от 13 стотинки за разговор. Дори и след изчерпване на включените в пакета минути клиентите продължават да говорят безплатно в часовете на слаб трафик през седмицата, както и през почивните дни като заплащат единствено първоначална цена за разговор от 13 стотинки.
Освен абонатите на плановете „У дома”, от промоцията за международните разговори могат да се възползват и бизнес абонатите, както и тези, които ползват отстъпки за обем трафик. Промоционалната цена не заменя отстъпката от 10 % за периода на промоцията в плановете, които включват по 1 избрана международна дестинация от тези страни. Предложението важи и за домашните абонати на плановете „Минимум”, „Ограничен” и План за инвалиди.
Отстъпките ще важат за международни разговори с фиксирани мрежи в държавите Великобритания, Италия, Германия, Гърция, Русия, Австрия, Албания, Андора, Армения, Белгия, Ватикана, Гибралтар, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Македония, Малта, Молдова, Монако, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Финландия, Франция, Хърватска, Черна Гора, Чехия, Швейцария, Швеция и с фиксирани и мобилни мрежи в САЩ и Канада.

Facebook logo
Бъдете с нас и във