Банкеръ Daily

Новини

Европейският комисар за вътрешни работи Сесилия Малмстрьом се среща с Първанов

Европейският комисар за вътрешни работи Сесилия Малмстрьом е на посещение в България днес и утре, съобщиха от ГД Комуникации на ЕК. Програмата й предвижда срещи с президента на България Георги Първанов, с министър–председателя Бойко Борисов, с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, с министъра на правосъдието Маргарита Попова и с министъра на външните работи Николай Младенов.
Комисар Малмстрьом и министър-председателят Бойко Борисов ще дадат съвместна пресконференция от 15.15 часа в Гранитна зала на Министерски съвет. Достъпът до сградата ще става по реда, определен от Министерски съвет.
Комисар Малмстрьом ще се срещне и с членове на Комисията за вътрешна сигурност и обществен ред, Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика и Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските в Народно събрание.
Еврокомисарят ще проведе също така срещи с представители на неправителствени организации и бизнеса и ще посети граничния контролно-пропускателен пункт Капитан Андреево на българо-турската граница.

Facebook logo
Бъдете с нас и във