Банкеръ Daily

Новини

EURO RSCG СОФИЯ С НОВО УПРАВЛЕНИЕ

Антония Еврова-Вербрюхе е новият Криейтив директор, а Димитрина Величкова ще заеме длъжността Директор Връзки с клиенти на агенцията за маркетингови комуникации Euro RSCG Sofia.
Преди да се присъедини към Euro RSCG Sofia Антония Еврова-Вербрюхе е била Творчески директор в Ogilvy Mather в продължение на 9 години, както и Творчески директор в Ogilvy Public Relations. Член е на Съюза на българските художници, а от 2001 г. до 2005 г. е в журито на АРА. Участвала е в редица международни изложби и е носител на множество престижни награди.
Димитрина Величкова е заемала длъжността Директор Връзки с клиенти в Ideo Saatchi Saatchi, Account Director в Ogilvy Mather, ПР специалист в агенция Прима и Центъра за масова приватизация.
Euro RSCG Sofia е част от световната комуникационна верига Euro RSCG Worldwide, съставена от общо 233 агенции в 75 страни в Европа, Северна Америка, Латинска Америка, Азия и Близкия Изток. През 1996 г. е основан и българският клон, който през 2005 г. придобива нова корпоративна идентичност под името Euro RSCG Sofia.

Facebook logo
Бъдете с нас и във