Банкеръ Daily

Новини

ЕЛАНА Финансов холдинг въвежда първата единна онлайн система

От началото на ноември 2009 г. ЕЛАНА Финансов холдинг въведе за клиентите си единна онлайн система за инвестиционна отчетност ELANA Online, която дава възможност за 24-часов достъп до обобщени справки за движението на инвестициите едновременно във фондовете и доверителното управление на ЕЛАНА фонд мениджмънт, както и в търговията с акции, и на валутни пазари в ЕЛАНА Трейдинг.
ELANA Online е първата обобщена система за отчетност към инвеститори в сектора на небанковите финансови институции.
Всеки инвеститор на ЕЛАНА Финансов холдинг може да проследява всичките си инвестиции при компанията от едно място – своя лична страница, до която има достъп 24 часа в денонощието от всяка точка в света. Клиентите на брокера и фонд мениджъра на ЕЛАНА получават автоматично и достъп до всички информационни услуги, които се предоставят специално за тях безплатно – пазарни анализи, профили на компании, бюлетини и други. В ELANA Online инвеститорите също получават новини от всички пазари и актуални борсови и тематични коментари.
ELANA Online обслужва над 8000 активни клиенти на ЕЛАНА фонд мениджмънт и ЕЛАНА Трейдинг.

За ЕЛАНА Финансов Холдинг
ЕЛАНА Финансов холдинг е българска финансова небанкова институция със 18-годишен опит в развитието на новаторски продукти и услуги на местния финансов пазар. Тя представлява семейство от водещи компании в областта на управлението на активи (ЕЛАНА фонд мениджмънт), търговията на финансови пазари и инвестиционно банкиране (ЕЛАНА Трейдинг), консултант по инвестиционно финансиране чрез европейски програми (ЕЛАНА Инвестмънт), управление на инвестиции в земеделски земи (ЕЛАНА Пропърти Мениджмънт).

ЕЛАНА Финансов холдинг е част от групата ЕЛАНА, чийто диверсифициран бизнес е обособен в две холдингови структури. ЕЛАНА финансов холдинг управлява финансовите услуги на групата, а ЕЛАНА Холдинг - бизнеса в областта на възобновяемите енергийни източници.

Facebook logo
Бъдете с нас и във