Банкеръ Daily

Новини

Експерти от SAP Labs България ще вземат участие в Java2Days 2010

SAP Labs България ще участва в конференцията Java2Days, която ще се проведе на 7-8 октомври 2010 в Интер Експо център, София. В рамките на форума повече от 30 софтуерни специалисти от България и чужбина ще представят най-новото от Java света.
Сред лекторите ще бъдат вече познатите на българската публика от 2009 г. Алексис Мусин-Пушкин (GlassFish), Реза Рахман (Java EE консултант), Джон Уилис (Opscode) и др. Новите имена в програмата включват Арун Гупта (Java EE и GlassFish експерт в Oracle), Деймън Едуардс (президент на DTO Solutions consulting group) и др.
SAP Labs България ще бъде представена от девет експерти с дългогодишен опит в областта на Java технологиите. Техните сесии ще акцентират върху: решаване на проблеми в Eclipse Equinox, зад завесите на JRuby, JavaEE приложения в OSGi света, автоматичен анализ на инциденти, сигурни транзакции в SAP NetWeaver CE, съвременни (NoSQL) бази от данни. Cassandra - основата на Facebook и лесно достъпно SAP NetWeaver CE (@cloud)
Tази година организаторите са планирали и две паралелни събития - Cloud2Days и Mobile2Days. На тях ще бъдат разгледани последните Java технологични новости в областта на мрежовите и мобилните приложения
В рамките на Java2Days 2010 ще бъде организиран и финалния кръг на конкурс по програмиране, като наградите на победителите ще бъдат връчени от водещите лектори на конференцията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във