Банкеръ Daily

Новини

ДПС ВКЛЮЧВА ПОПУЛЯРНИ ЛИЦА В КАМПАНИЯТА СИ

С амбиция за позитивна предизборна кампания Движението за права и свободи ще представи своите кандидати за районни кметове и за общински съветници на София тази неделя от 14 часа в зала 6 на НДК. Най-изненадващата поява в листата е тази на Димитър Ходжев-Крика, който три години бе лидер на младежкото СДС в район Овча купел, а сега е кандидат за общински съветник от ДПС.
Искрено се разочаровах от СДС по ред причини. Тази година завърших второ висше Евроинтеграция, изцяло наясно съм със земеделие, фондове и т.н. и смятам, че политиката на ДПС е близка и до моите идеали за обработване и стопанисване на българската земя, която е най-ценното нещо, което притежава народа ни. Доби със семейството ми обсъждаме да се захванем със земеделие, имаме наследствени ниви и в най-скоро време ще започнем да ги обработваме, изрази ясна позиция Крика.
Останалите популярни имена, които се борят като кандидат-кметове са синята легенда Божидар Искренов, академик Любка Николова, собствениците на сателитен канал БГТВ Георги и Димитър Бедникови, както и журналистската- тв водеща и президент на модна агенция Евромоделс Патриция Кирилова.
В листата за общински съветници водач е лидерът на ДПС София д-р Стоян Стоянов, там са и Евгени Горанов, Божидар Искренов-Гибона, братя Бедникови и др.
В листата на ДПС за общински съветници е и журналистката от БНТ и от скоро управляващ и програмен директор на обновяващата се ефирна телевизия 7 дни ТВ Нина Николова. Три пъти отказах кандидатурата за общински съветник, в интерес на истината отказах и за партията на Бойко Борисов Герб, явно на тази предизборна кампания е модно да се канят журналисти от силни медии, но след като се срещнах с д-р Стоянов и поговорихме, ми харесаха идеите на ДПС, инстинктът им да се променят, да са динамични и евроориентирани, каза Нина.

Facebook logo
Бъдете с нас и във