Банкеръ Daily

Новини

Домакини сме на първия международен конгрес Югоизточноевропейския медицински форум

Първи международен медицински конгрес, организиран от Югоизточноевропейския медицински форум, ще бъде открит днес в курортен комплекс „Златни пясъци”, съобщиха от Сдружение Български лекар. За конгреса пристигнаха делегации от 15 страни и лекари от всички краища на България. Конгресът ще бъде открит в 18.30 часа в хотел Мелия Гранд Ермитаж, бална зала, от: д-р Андрей Кехайов, дм, съпредседател на Организационния комитет на конгреса, президент на Югоизточноевропейския медицински форум и председател на Сдружение Български лекар; проф. Йован Тофоски, съпредседател на Организационния комитет на конгреса, вицепрезидент на Югоизточноевропейския медицински форум и председател на Македонската медицинска асоциация; чл. кор. проф. Владимир Овчаров, председател на Научния комитет на конгреса, председател на Българската национална академия по медицина; проф. Иван Миланов, заместник-министър на здравеопазването; областния управител на Варна, Данчо Симеонов; представители на национални медицински асоциации; проф, Ванъо Митев, Ректор МУ София; председателя на фармацевтичния съюз маг. фарм. Мирослав Ненчев; Татяна Найденова, старши изпълнителен директор на Мобилтел АД – от името на фирмите които имат принос за организирането на конгреса; доц. Красимир Гигов, главен секретар на Българския червен кръст.
Освещаване на събитието ще бъде извършено от негово високопреосвещенство Варненския и Великопреславски Митрополит Кирил.
Откриването ще завърши с изпълнения на достигналите до 5-то място в конкурса на Евровизия Елица и Стунджи, звездната Ваня Балканска и коктейл.

Facebook logo
Бъдете с нас и във