Банкеръ Daily

Новини

Доброволци на ЧЕЗ подменя крушките в 3 детски градини в Западна България

Доброволци от ЧЕЗ подменят 275 електрически крушки с енергоспестяващи в три детски градини в градовете Видин, Перник и Кюстендил. Това съобщиха от компанията. На 18 декември 2012 г., бяха монтирани 100 крушки в кюстендилската детска градина bdquo;Еделвайсrdquo;, а в началото на новата година ще бъдат подменени 45 нови крушки в детска градина bdquo;Славейчеrdquo; в Перник и 130 крушки в целодневна детска градина № 14 във Видин. И трите детски заведения са избрани заради голямата консумация на електроенергия и съществуващите проблеми в тяхната осветителна инсталация.


В благотворителната инициатива участват служители на компанията от регионалните звена на дирекция bdquo;Мерене и управление на данниrdquo; в bdquo;ЧЕЗ Разпределение Българияrdquo; АД. Благодарение на техния доброволен труд детските заведения ще пестят електроенергия от началото на 2013 година.


ЧЕЗ редовно провежда доброволчески акции на територията на Западна България. Преди коледните празници служители на дружеството подариха елха на Дома за възрастни хора в столичния квартал bdquo;Зона Б-5rdquo;. За да зарадват обитателите на дома и да внесат повече празнично настроение, деца на служители на ЧЕЗ изработиха и подариха на възрастните хора коледни картички.

Facebook logo
Бъдете с нас и във