Банкеръ Daily

Новини

Добрев ще участва в честването на Световния ден на туризма

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев и заместникът му Иво Маринов ще се включат в програмата за честването в Пловдив на Световния ден на туризма ndash; 27 септември.


От 14 ч. в Новотел Пловдив ще се състои уъркшоп Иновативни подходи и добри практики в туристическата дейност на общините с участието на Иво Маринов и експерти от министерството, ръководители на над 80 общини, представители на бранша и бизнеса.


В 17 ч. на откритата сцена на Лапидариума в Стария град ще започне концертът Опознай България на фолклорни изпълнители от различни райони на страната.


В 19 ч. на същата сцена министър Добрев и заместник-министър Маринов ще обявят победителите в класацията за най-добри местни управи от първия национален конкурс Общините за развитието на туризма.


Около Лапидариума ще бъдат разположени и шатрите на първото регионално занаятчийско изложение-базар, организирано от специализираната камара на Пловдив, в което също се включват общини от конкурса. То се провежда от 27 до 30 септември.

Facebook logo
Бъдете с нас и във