Банкеръ Daily

Новини

ДИСКУТИРАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХЛЕБОПРОИЗВОДСТВОТО У НАС

Отворена дискусия на тема: “Българският хляб – бизнес, качество, цена” ще се проведе на 9 октомври 2008 г. от 9.00 часа в Гранд Хотел София, зала София, съобщиха организаторите. Участие в дискусията ще вземат представители на професионалните сдружения от сектора на производството, преработването и дистрибуцията на зърно, хляб и хлебни изделия, държавни институции, потребителски организации, специалисти по храните и диетолози. Ще бъдат обсъдени теми, касаещи предизвикателствата и тенденциите в бизнеса с хляб в България, както и изискванията в производство на качествен хляб и ролята му в съставянето на здравословно ежедневно меню.

Facebook logo
Бъдете с нас и във