Банкеръ Daily

Новини

Димитър Шумаров влезе в УС на Пощенска банка

На 9 август в Търговския регистър е вписана промяна в управлението на ТБ Юробанк И Еф Джи България АД ndash; София, съобщиха от кредитната институция. Димитър Борисов Шумаров е вписан като член на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката.


Сега дружеството се представлява съвместно от всеки двама изпълнителни директори, или от прокурист заедно с изпълнителен директор.


В момента в Управителния съвет на банката влизат: Антъни Хасиотис, председател на борда и главен изпълнителен директор, Петя Димитрова, зам.-председател и изпълнителен директор, Йордан Суванджиев, Янис Вуюкас, и Илиян Райчев. Прокурист на Юробанк И Еф Джи България е Милена Ванева.


Пощенска банка , която е член на Юробанк И Еф Джи Груп, е водеща универсална банка в България. Чрез широката си мрежа отnbsp;над 220nbsp;локации тяnbsp;предлага услуги на различни клиенти: физически лица, предприемачи, малки и средни предприятия и големи корпоративни и институционални клиенти.


Основни акционери в Юробанк И Еф Джи България АД са:nbsp;EFG New Europe Holding B.V. с дял от 54.27% от капитала, EFG Eurobank Ergasias S.A. с дял от 34.56% и CEHnbsp;Balkan Holdings Ltd. с 11.16 процента. Останалите 0.01% са собственост на други миноритарни инвеститори.

Facebook logo
Бъдете с нас и във