Банкеръ Weekly

Новини

Дянков ще участва в конференцията „Русия и светът

По покана на министъра на финансите на Русия Антон Силуанов вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков ще участва в конференцията bdquo;Русия и светът: Предизвикателствата на интеграциятаrdquo;. Тя ще се състои от 16 до 19 януари в Москва и е част от годишния форум bdquo;Гайдарrdquo;.


Дянков ще се включи в панела от първия ден bdquo;Новата конфигурация на глобалната финансова системаrdquo;, където ще бъдат обсъдени още уроците от кризата за фискалната политика и дали макроикономическата политика се нуждае от координация. Модератори на панела са Алексей Кудрин - председател на съвета на настоятелите на Института по икономическа политика bdquo;Гайдарrdquo;, и Сергей Синелников-Мурилев - ректор на руската академия за външна търговия. Сред участниците в дискусията са Антон Силуанов - министър на финансите на Руската федерация, Алексей Улюкаев - първи заместник-председател на централната банка на Русия и други.


Форумът bdquo;Гайдарrdquo; е едно от основните събития, посветени на икономическата политика в Русия. Той е основан през 2010 г. в памет на архитекта на руските икономически реформи Егор Гайдар и се превърна в една от ключовите трибуни за дискутиране на идеи и подходи за разбиране на глобалните процеси, протичащи в Русия и света като цяло.

Facebook logo
Бъдете с нас и във