Банкеръ Daily

Новини

Депутатите от ГЕРБ гласували по заповед

Напусналият парламентарната група на ГЕРБ депутат Георги Марков обяви, че народните представители в ГЕРБ нямали никакви възможности за самостоятелност. bdquo;Той влиза, регистрира се, и по заповед на хората отпред гласува по определен начин. Обяснете ми, как мога да бъда народен представител и да бъдат провеждани такива проверки срещу мен? Нямат право, прокуратурата ме разследва въпреки имунитета ми, заяви Марков пред Нова телевизия.


Според някои слухове, вече независимият депутат е взел между 200 и 500 хиляди лева за да предприеме това свое действие. bdquo;Не искам да говоря за bdquo;памперсите, които правят тези коментари. Не искам да падам на тяхното ниво. Разбира се, заклевам се, че не съм взимал пари. В каквото кажете мога да се закълна, категоричен бе той.


От години срещу Марков тече дело за източване на ДДС по сделката за Свищовската автогара, което се прекратява наскоро: bdquo;Сделката е в миналото, платени са данъците, явно искат по този начин да ме контролират, да ми сложат нашийник. Това са едни бивши полицаи, които скалъпиха нещата и се опитват да контролират ситуацията във Велико Търново.


Марков подчерта, че от тук насетне ще гласува както е гласувал досега: bdquo;Г-н Сидеров да не се притеснява - ще е необходим. Аз не напускам партия ГЕРБ, само парламентарната група. Ако ГЕРБ не се регистрира, и аз няма да се регистрирам, за да се получи кворум.

Facebook logo
Бъдете с нас и във