Банкеръ Daily

Новини

Денс великаните Groove Armada откриват фестивала ParkLive с невероятното си шоу на днес на Летище София

JB Party Weekend и фестивалът ParkLive обединяват усилията си, за да предложат уникално 72 часово музикално изживяване на напълно неочаквано място – паркa до терминал 2 на летище София.
Организаторите от ParkLive и JB Party Weekend ще предложат невероятно разнообразна селекция от световни и български музиканти на открито и гарантират качествен звук, който няма да попречи на столичаните, които не са на събитието или са решили да пътуват със самолет по същото време. С естествения си амфитеатрален терен паркът на летище София има всички предпоставки да се превърне в една от новите сцени на София за прояви на открито от културния афиш на столицата. Паркът е изграден през юли 2009 г. по проект на Европейския съюз и е най-новият в София.
Добрата новина за всички, които умеят да се забавляват качествено е, че фестивалът ParkLive и JB Party Weekend обединявайки усилията си ще предложат 2 сцени и едно 3-дневно музикално изживяване.
Groove Armada ще открият второто издание на фестивала ParkLive на 18-ти юни със своето уникално шоу. Най-накрая всички почитатели на техните култови денс парчетата ще могат да се насладят на живо на групата, която идва с 10 членната си банда и 2 вокалистки.
Това е първият концерт у нас на Groove Armada, придобили световна популярност с невероятните си лайв изпълнения, които по мащаб и емоция се сравняват само с тези на Chemical Brothers и Underworld. А за гостуването си у нас, Groove Armada обещават, че ще отвеят главите на всички с чисто новия си албум Black Light. Самите Groove Armada споделят: “Ако трябва публиката да ни познава само с един албум, категорични сме, че искаме това да е Black Light.“
След концерта на Groove Armada, на парти сцената на JB всеки посетител ще може да сложи специалните 3D очила и да бъде част от първото 3D Disco парти в България. Освен че ще танцуват, хората ще могат да се наслаждават на 3D визии, които ще направят преживяването им на фестивала уникално. Финалът на 18-ти отново ще сложи не кой да е, а самият майстор диджей на големи партита - Adam Freeland.
Хедлайнери на 19-ти юни ще са създателите на съвременното танго Gotan Project, а след магнетичния им спектакъл на сцената на световното парти уиски JB, гостите ще се потопят в новия аудио визуален проект на основателите на Ninja Tune – Coldcut. След Coldcut JB Party weekend ще продължи с господаря на дръм бейса Goldie, а след него момчетата от HMSU, които ще спретнат тежък музикален батъл между Konspirator и Mocks.
На 20-ти юни звездите ще са култовата британска трип-хоп банда Morcheeba, които пристигат за първия си концерт у нас със своята оригинална вокалистка – жената с най-нежния глас Skye.
JB Party Weekend и ParkLive Fest пускат и нови еднодневни танцувални билети на цена от 20лв за 18ти и 19ти юни, които ще важат след 23.30ч и с тях ще може да видите съответно на 18ти – JB 3D disco party и Adam Freeland. Ако закупите нощен билет за JB Party Weekend на 19-ти, ще сте част от шоуто на Coldcut и Goldie.

Facebook logo
Бъдете с нас и във