Банкеръ Daily

Новини

Деница Гаджева подаде оставка от ръкововдството на Атака

nbsp;


Деница Гаджева, която предизвика сътресение вnbsp; Атака, е подала оставка от партийното ръководство, предаде БНР.


Подавам оставка от Централния сбор за да разсея всякакви съмнения относно някакви лични връзки вътре в ръководството на партията, въз основа на които се определят постовете. Искам да стопирам нападките към Волен Сидеров и към цялото ръководство, заявява Гаджева, която е депутат втори мандат.


Решението й да се оттегли от ръководството става два дни, след като Гаджева беше обвинена доведения син на Сидеров и бивш нейн личен приятел Димитър Стоянов, че маргинализира партията.


Семейните скандали разтресоха националистическата партия през изминалата седмица. Първо Димитър Стоянов поиска оставката на доведения си баща заради слабото представяне на президентските избори. Последва атака от Сидеров, с изключването на Стоянов от партията.


Без да назовава името на Капка Сидерова, Деница Гаджева доразви тезата на лидера на Атака Волен Сидеров. Видяла съм абсолютно всичките предателства на членове на парламентарната група и в 40-то и 41-то Народно събрание. Разбрах едно - предателство се прави заради пари или от ламтежа за власт. В конкретния случай предателството се прави не от ламтеж за пари, то се прави от ламтеж за власт. Вие знаете много добре, че имаше един човек, който искаше да играе ролята на сив кардинал в тази партия. Искаше да дърпа конците, да назначава хора, да уволнява хора, да си играе със съдбите на тези хора. Аз си печелих нападките на тази личност, изявяваща се като сив кардинал, защото бях първият човек, който се възпротиви и каза: Край! Няма да Ви позволя повече да си играете така с хората! Тя се опита да си поиграе и с моята съдба - затова бях нарочена за любовница, затова бях преследвана, заплашвана, искаше ми се оставката. Бях принуждавана от тази личност да напусна парламентарната група на Атака. Когато това не стана, започнаха нападките срещу мен в жълтите медии, заяви още Гаджева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във