Банкеръ Daily

Новини

Даниел Крейг е най-добрият Джеймс Бонд

Даниел Крег е най-добрият актьор, изиграл някога тайния агент Джеймс Бонд във филмовата поредица, смята сър Роджър Мур.


84-годишният актьор, превъплатил се в образа на британския шпионин в седем филма между 1973 и 1985 г., похвали представянето на колегата в новата си книга Бонд за Бонд, предава Би Би Си.


Харесах много Казино Роял и Даниел Крейг. Той е невероятен актьор и определено е най-добрият , играл някога Бонд, заяви Мур. Според него 44-годишният Крейг има най-добрия външен вид за агента 007.


По онова време можех да скоча от стол без страх, че ще си счупя колената. Можех да си хапна тофифи без страх, че може да загубя зъб, можех да се възхищавам на гъстата си коса и на загорелия си тен и на стройното си тяло заявява с носталгия ветеранът, припомняйки си годините на Бонд.


Казваха, че с повдигането на веждата си, карам пулсовете по цял свят да се ускоряват. Сега моят пейсмейкър поддържа пулса ми, допълва иронично Мур.


Третият филм за агента Джеймс Бонд Skyfall с Даниел Крейг ще излезе на 26 октомври по кината. Преди месец се появи трейлъра, показващ некролог на убития Бонд. В лентата ще участва и носителят на Оскар Хавиер Бартем.

Facebook logo
Бъдете с нас и във