Банкеръ Daily

Новини

Цветанов прави първа копка на реконструкцията на сградата на РПУ-Своге

Започва обновлението на сградата на Районното полицейско управление в Своге. Обновлението ще се реализира на базата на разработен от дирекция bdquo;Управление на собствеността и социални дейностиrdquo;-МВР проект. Реновирането на сградата е още една стъпка в изпълнение на заложения от ръководството на МВР приоритет за обновяване на сградния фонд на поделенията и създаване както на по-добри условия за работа на служителите, така и за обслужване на гражданите. За цялостното обновление на Районно управление bdquo;Полицияrdquo;-Своге вътрешното ведомство е осигурило 1 473 000 лева.


Максимално облекчен достъп на гражданите до административно обслужващите служби, достъпна среда за хора с увреждания, модерни помещения за задържани лица съгласно всички евростандарти, нови помещения за служебните кучета, функционални работни помещения, както и драстично повишена енергийна ефективност са само част от заложените в проекта цели.


Начало на строителните дейности ще обяви министър Цветан Цветанов. Церемонията ще се състои днес в 12.00 часа в сградата на Районно управление bdquo;Полицияrdquo;-Своге.

Facebook logo
Бъдете с нас и във