Банкеръ Weekly

Новини

Цветанов: Нямам притеснения за сделката с дюните

bdquo;Нямам притеснения, че името ми се свързва със скандалната сделка с дюните в Несебър, тъй като нямам нищо общо със случаяldquo;. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, след като откри обновено общежитие за курсанти на ведомствената академия.


Той потвърди, че бизнесменът Тодор Бояджиев, който в медиите се свързва с дружество, сключвало сделките, му е семеен приятел и призна, че му е кумувал на неговата дъщеря.


bdquo;Аз съм кум на много семейства и кръстник на много деца, коментира Цветанов. По думите му това, че познавал някого по никакъв начин не го облагодетелствало.


bdquo;Смятате ли, че през всички тези години, с тази борба срещуnbsp; организираната престъпност, ще си позволя лукса да се заиграя по този начинldquo;, попита риторично вътрешният министър.


Нямам абсолютно никакво отношение с този процес и разбрах от медиите за евентуалната връзка, която приписват на вицепремиера Цветанов, заяви самия той, говорейки за себе си в трето лице.


Той заяви категорично, че нито сега, нито в бъдещ ще има какъвто и да е икономически интерес в каквато и да е област. Според Цветанов анкетната комисия, която ще нищи случая, ще покаже през последните години кой какви заменки е правил, кой с кого е свързан.


bdquo;Смятам, че ще е доста интересно да чуем какво ще обяснява Сергей Станишев за брат си, който е бил сериозен консултант за изграждането на подобни курорти и терени, които са били в защитената зонаldquo;, подчерта вътрешният министър.

Facebook logo
Бъдете с нас и във