Банкеръ Daily

Новини

Цветан Цветанов няма да подава оставка

Не мисля да подавам оставка. Това заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос дали е готов да подаде оставка от ръководството на партията по повод напусналите депутати от групата на ГЕРБnbsp; На въпрос дали е готов да подаде оставка като зам.-председател на ГЕРБ, Цветанов заяви: bdquo;Не, не съм готов да подамrdquo;.


Цветанов заяви още: bdquo;Това се решава на партиен форум. Моята лична позиция е, че съм един от хората, които съм дал най-много за партия ГЕРБ. Всичко, което съм правил през последните години, е само и единствено водено от това да укрепваме, да увеличаваме потенциала на партия ГЕРБ. В момента на база тези двама депутати, които са напуснали, в партията има 77 ndash; 78 000 членове. В тази посока ndash; кажете къде е била грешката, каква е била?


На въпрос дали очаква други депутати да напуснат групата на ГЕРБ, Цветанов каза: bdquo;Чета във вестниците. Колегите идват и се смеят, и се забавляват, че просто спрягат имената им просто ей така, за да се запълнят някои страници на някои вестнициrdquo;.


bdquo;Нали се говореше, че Цветанов държи всички депутати под някаква форма с някаква зависимост. Не, това просто са отговорни хора, които са предлагани. Това, че моралните качества са преценили да бъдат на по-друга позиция, а не да отстояват принципите, за които са ги избрали, аз не могаrdquo;, каза още Цветанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във