Банкеръ Daily

Новини

Цветан Цветанов: На база окончателните резултати, които имаме ГЕРБ печели 1 256 000 гласа

На база окончателните резултати, които имаме ГЕРБ печели 1 256 000 гласа, което означава с 405 000 гласа повече за общинските съветници през 2007.Това заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветано на пресконферениця в изборната нощ в НДК.


ГЕРБ от 264 общини, само в 24 имаме по-нисък резултат, в 22 изравнен и в 218 прираст на общинските съветници от 1 до 10, в сравнение с предишните избори. Изключително важно е, че президентски избори се печелят от политическа формация, без да има договорки, с която и да е друга политическа формация, и по-специално с ДПС. Областните градове дават най-голямата тежест в местните избори, без да пренебрегваме останалите. Вече не е желателно да споменаваме смесени райони и да благодаря на всички мюсюлмани, които ни повярваха. През 2009 г. се бяхме хванали на бас с г-н Борисов, че ще спечелим следващите президентски избори, независимо кой ще е канддидатът. Сега имаме 13 областин града и 68 кмета до настоящия момент, каза още Цветанов.


Първите избори, които се провеждат през последните 20 години в България две в едно създадоха малко неудобства. Цялостната кампания беше позитивна, градивна, търсеща диалог с българските граждани, каза още Цветанов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във