Банкеръ Daily

Новини

ЦСКА и GLOBUL представиха първия за България мобилен телефон, разработен специално за феновете - Fan Phone 1948

ЦСКА и GLOBUL представиха първия за България мобилен телефон, разработен специално за феновете - Fan Phone 1948.
Първи притежатели на уникалния Fan Phone 1948 станаха капитанът на представителния отбор на ЦСКА Тодор Янчев, членове на обществения кръг в подкрепа на ЦСКА, ветерани на клуба, които получиха своите телефони по време на събитието от Димитрис Люпис, главен маркетинг директор на GLOBUL, Димитър Борисов, председател на Надзорния съвет и изпълнителния директор на клуба Венцислав Живков.
Fan Phone 1948 е специално създаден за всички ревностни фенове на ЦСКА от водещия производител на телекомуникационно оборудване и мобилни телефони ZTE. Лимитираната серия е произведена в червения цвят на отбор и носи логото на клуба и на GLOBUL като генерален спонсор.
Fan Phone 1948 притежава сензорен TFT дисплей с диагонал 7 см (2,8”) и 262 000 цвята, 2-мегапикселова камера, слот за Micro SD карта памет, FM радио и Bluetooth вързаност. В телефона има и подаръци за истински фенове: тапет с официалната снимка на отбора, анимация с логото на ЦСКА при стартиране и изключване на апарата и специален футболен рингтон.

Facebook logo
Бъдете с нас и във