Банкеръ Daily

Новини

Colliers International заема водеща позиция и през 2011 г., според годишната класация на Lipsey

Colliers International затвърди позицията си на лидер в сферата на недвижимите имоти, като отново зае едно от водещите места в глобалната класация за влиянието на брандовете от бранша през 2011 г., изготвена от Lipsey Company.
През последните осем години Colliers неизменно присъства в челния Топ 3 в проучването на Lipsey, като заема втора позиция в класацията за втора поредна година.
Ние сме компания, която непрестанно се развива, заяви Дъглас Фрай, глобален президент и главен изпълнителен директор на Colliers International. През 2010 г. представихме нашата нова, напълно консолидирана марка и визия за нашия бизнес; приходите ни нараснаха с 37%, а в момента получаваме признание от страна на индустрията и клиентите, което е отражение на нашия предприемчив дух и фокус върху тях.
Настоящото, десето издание на проучването на Lipsey използва комбинирана методология от гласуване от цял свят и фокус групи, за да изчисли сравнителното влияние на брандовете за недвижими имоти във всички категории на бранша. В изследването се включват сфери като брокерски услуги, дружества със специална инвестиционна цел в недвижимите имоти (REITs), инвеститори и компании за управление на имоти. Проучването представя своеобразния възход и падение на много брандове – от 48-те компании, успели да влязат в Топ 25 през изминалите десет издания, едва 13 – сред които и Colliers International – са се задържали там всяка година. Само шест са фирмите, класирани сред 10-те най-добри всяка година.
Челното класиране на компанията в проучването на Lipsey се случва непосредствено след като Colliers спечели отличието в категорията Retail and Hospitality на Осмите годишни награди на ЦИЕ за качество в сферата на недвижимите имоти.
Colliers International е една от най-големите международни компании за услуги в сферата на недвижимите имоти с 15 хил. служители в над 480 офиса в 61 държави. В България компанията работи от 1991 г. и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Colliers International България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, както и жилищни имоти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във