Банкеръ Daily

Новини

Colliers International е сред 100-те глобални аутсорсинг компании

Аутсорсингът придобива все по-голямо значение в светлината на продължаващата световна експанзия на компаниите. За осма поредна година Международната асоциация на аутсорсинг експертите (IAOPreg;) посочва Colliers International за един от най-добрите доставчици на аутсорсинг услуги в сферата на недвижимите имоти. Компанията се нарежда на 17-то място сред водещи международни организации в различни сектори на икономиката през 2013-а.


Colliers е единствената консултантска компания за недвижими имоти, която има честта да заема водещи места в класацията всяка година, от самото начало на създаването й през 2006 г. IAOPreg; специално отбелязва високите оценки на Colliers по отношение на глобално присъствие, препоръки от клиенти, международно признание, сертификати, управление на персонала и мениджмънт заслуги. За нас е чест да бъдем удостоени с признание от IAOPreg;, тъй като винаги сме се старали да работим усилено в посока утвърждаване на международното ни присъствие и разширяване на предлаганите услуги на компанията, коментира Дъг Фрай, президент и главен изпълнителен директор на Colliers International за цял свят. Стремежът ни да предложим най-доброто обслужване на клиента, в комбинация с експертизата и бизнес решенията, ориентирани към постигане на индивидуалните цели, които нашите екипи предоставят, са това, което отличава Colliers от останалите.


Според IAOPreg; представените в класацията на 100-те топ аутсорсинг компании, от които 75 големи и 25 по-малки фирми, са оценявани по четири основни критерия: устойчиво развитие, референции от клиенти, ниво на фирмена организация и мениджмънт. Номинациите са основани на получени от компаниите заявления и са оценявани от независимо жури организирано от IAOPreg;.


Международната асоциация на аутсорсинг експертите (IAOPreg;) е глобална организация, определяща стандартите в аутсорсинг индустрията. С повече от 120 000 членове и световни филиали, IAOP помага на компаниите да бъдат по-успешни в аутсорсинг инициативите си, да разширят възможностите си и да увеличат възвръщаемостта от инвестициите в сектора.

Facebook logo
Бъдете с нас и във