Банкеръ Daily

Новини

Цецка Цачева води парламентарна делегация в Испания

Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Цецка Цачева, ще бъде утре на работно посещение в Испания, съобщиха от пресцентъра на парламента.
Визитата, която се осъществява в рамките на испанското председателство на Европейския съюз, е по покана на председателя на Сената на Кралство Испания Франсиско Хавиер Рохо Гарсия.
Председателят на българския парламент и водената от нея делегация ще се срещнат с Франсиско Хавиер Рохо Гарсия. По-късно парламентарната делегация ще посети Конгреса на депутатите. Председателят на Народното събрание ще разговаря с председателя на Конгреса Хосе Боно Мартинес.
В 16.00 часа председателят на Народното събрание Цецка Цачева ще бъде приветствана в пленарната зала на Конгреса на депутатите. По-късно Цецка Цачева ще разговаря и с председателя на Комисията по външни отношения Дуран Илейда.
В състава на българската парламентарна делегация са председателят на Групата за приятелство България-Испания Димитър Лазаров и нейните членове народните представители Георги Божинов и Кирил Гумнеров.
Българските парламентаристи ще се срещнат с председателя на Националния съд (Audiencia Nacional) дон Анхел Хуанес Песес.

Facebook logo
Бъдете с нас и във