Банкеръ Daily

Новини

БЪЛГАРСКИЯТ НЕБОСТЪРГАЧ БЕ ПРЕДСТАВЕН В МЮНХЕН

Проектът за небостъргач в София бе представен в Мюнхен по време на международния панаир за недвижими имоти Expo Real от Георги Домусчиев, управител на Адванс Пропъртис и Александър Отто - председател на борда на директорите на ЕЦЕ,
Със своите 40 етажа и височина над 180 м, Europe Tower ще бъде най-високата сграда в България, което ще я направи един от символите на столицата. Europe Tower представлява основна част от проекта Europe Park Sofia, който ще се появи в центъра на града. Друга част от този мащабен проект е Europe Center, който ще има близо 70,000 кв.м. отдаваема търговска площ, което ще го превърне в най-големия търговски център в централната част на София.
Европа Парк София се реализира от ЕЦЕ Проектмениджмънт, европейски лидер в изграждането на търговски центрове, ГТМ-Ангел Балевски ЕАД, Балканкар Средец АД и Адванс Пропъртис ООД, един от лидерите на пазара на недвижими имоти в България.
През 2006 година ГТМ-Ангел Балевски ЕVАД чрез приватизация придобива Балканкар Средец АД и привлича като партньор за изпълнението на амбициозния проект Адванс Пропъртис ООД.
Инвестиционната група Адванс Пропъртис ООД е основана през 2003 година изцяло с частен български капитал. Компанията има стратегическо участие в редица компании в сферата на недвижимите имоти, машиностроенето, фармацевтиката и др. Пазарната стойност на инвестициите на групата надвишават 500 млн. евро.
Адванс Пропъртис обединява компании, които отдават ключово значение на интегритета, качеството на продукцията и задоволяването на изискванията и нуждите на своите клиенти. Водещите продукти на компанията се продават на конкурентни световни пазари: това е предизвикателство, което ги кара постоянно да разширяват обхвата на своята дейност, като формират стратегически алианси с водещи компании от различни сфери на индустрията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във