Банкеръ Daily

Новини

БЪЛГАРСКА ПАРЛАМЕНТАРНА ДЕЛЕГАЦИЯ ЩЕ ПОСЕТИ ШВЕЦИЯ

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще бъде на 23 и 24 април 2009 г. на официално посещение в Кралство Швеция, съобщиха от пресцентъра на парламента. Визитата е по покана на председателя на Риксдага Пер Вестерберг. Георги Пирински ще бъде придружен от народните представители Надя Антонова (ПГ на Коалиция за България) и Илко Димитров (ПГ на БНД). На 23 април 2009 г. ще се проведе официалната среща на председателя на Народното събрание Георги Пирински с председателя на Риксдага Пер Вестерберг.
В шведския парламент българската парламентарна делегция ще проведе разговори в комисиите по външна политика, по въпросите на Европейския съюз и по правосъдие. Същият ден са предвидени срещи със заместник-председателя на Риксдага Биргита Селен и с министъра по европейските въпроси Сесилия Малмстрьом.
На 24 април 2009 г. председателят на българския парламент Георги Пирински ще бъде приет в Кралския дворец от Н. В. краля на Швеция Карл XVI Густаф.
В рамките на посещението народният представител Надя Антонова ще се срещне с генералния одитор на Сметната палата Клас Норгрен и с генералния директор Оскар Карнебек.

Facebook logo
Бъдете с нас и във