Банкеръ Daily

Новини

Българо-американска кредитна банка АД разширява предлагането на ипотечни жилищни кредити

Българо-американска кредитна банка АД (БАКБ) разширява предлагането на ипотечните си кредитни продукти за закупуване на жилища, като предоставя атрактивни условия на кредитополучателите. Това съобщиха от финансовата институция Банката отпуска ипотечни заеми в размер от 25 000 евро до 500 000 евро, които покриват до 75% от продажната цена на имота. Срокът за погасяване на задължението е до 30 години, като сумата се връща чрез равни погасителни вноски.
Българо-американска кредитна банка АД се утвърди като финансова институция, специализирана в дългосрочното фирмено и ипотечно кредитиране в България с изключително конкурентни условия по отношение на параметрите на кредитирането, оперативността и индивидуалния подход към всеки клиент.
На желаещите да получат ипотечен жилищен кредит, банката предоставя възможност да се възползват от Преференциалната програма за покупка на имот в сгради на строителни предприемачи, финансирани от БАКБ. Ипотечните кредити по тази програма покриват до 90% от стойността на имота, а срокът за изплащането е максимално дълъг - до 30 години, като се прилагат гъвкави схеми за погасяване. Жилищата, които могат да се купят чрез преференциалната програма са в последен етап на изпълнение или вече завършени. Тяхното изграждане следва най-добрите практики, защото финансовата институция работи с проверени и опитни строителни предприемачи.
„В досегашната си работа, Българо-американска кредитна банка дока своя авторитет на надежден партньор в кредитирането на граждани и фирми, което обобщава нашето послание: Специалистите в кредитирането. Ипотечните ни продукти отговарят в максимална степен на профила на всеки клиент, на неговите изисквания и нужди. При нас всеки може лесно и бързо да получи съвет за това кой е най-точният ипотечен продукт за него. Нашата цел е да осигурим на хората, които ни се доверяват, най-подходящото предложение на пазара,” коментира Димитър Вучев, изпълнителен директор на банката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във