Банкеръ Daily

Новини

БЪЛГАРИН Е ЗАДЪРЖАН В ИТАЛИЯ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ

37-годишният български гражданин Симеон Симеонов бе арестуван за отвличане и изнасилване на 20-годишно момиче, съобщава вестник Джорнале ди Виченца.
Според показанията на жертвата и полицейското разследване всичко започнало около полунощ в събота. Момичето, Роза, жителка на Виченца, карала велосипед, когато срещнала един мъж. Помолила го да й помогне да се снабди с пушилка. Тогава Симеон Симеонов, без установено местожителство в Италия и известен на органите на реда за дребни престъпления, извършени в средите на социални маргинали, предложил да й помогне и я завел в кафене близо до болницата, за да търсят доставчик. За това разказва Джорнале ди Виченца.
След като не намерили дрога в кафенето, Симеонов предлага на Роза да го придружи до дома му с обещанието да й даде търсения хашиш. Оказало се, че той живее на третия етаж в една изоставена сграда в помещение, затворено с катинар. Там заключва девойката и настоява тя да остане при него за няколко дни, за да му прави сексуална компания. Тогава мъжът започнал да я удря и според твърденията на девойката, е била изнасилена четири пъти.
В опита си да избяга през прозореца Роза си счупила крака. Въпреки това успява да достигне до съседна къща и да алармира полицаите, които заловили Симеонов докато спял.
Българинът е в затвора Свети Пий Десети в очакване да бъде изправен пред съда, който да потвърди задържането му под стража по обвинение в отвличане, изнасилване и тежка телесна повреда. Девойката е настанена в болница със счупена челюст и фрактура на крака, като за възстановяването й ще бъдат необходими 40 дни, заключава вестникът.

Facebook logo
Бъдете с нас и във