Банкеръ Daily

Новини

БСП НЯМА ШАНС НА ИЗБОРИТЕ, АКО НЕ ИЗЛЪЖЕ, ЗАЯВИ БОЙКО БОРИСОВ

На предстоящите избори БСП нямат шанс, ако не излъжат. Това каза лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисови добави, че няма съмнение какво са направили БСП след евровота, за да победят. „Пуснаха клип с брадви и мотики, и измишльотини по телевизията. Колкото и да купуват, колкото да „преналиват”, лъжат и манипулират, ГЕРБ ще победи”, заяви Борисов. Според него корпоративният вот няма да надделее на предстоящите избори. Той коментира, че желанието за промяна се вижда, и че и в Разград залата по време на събранието на ГЕРБ е била пълна. Борисов изрази притеснение да не се направи манипулация, която да лиши обаче партията от пълно мнозинство.
Лидерът на ГЕРБ защити кандидатурата на директора на Националния исторически музей Божидар Димитров като своя номинация, която е било се радва същевременно и на огромна подкрепа от местната структура в Бургас. Борисов коментира данните от Комисията по досиетата като уточни, че сред представителите на ГЕРБ от кандидат-депутатите „двама от обявените са от Гранични войски, шефове на застави. Кандидатът във Варна е бил шеф на следствието. Те се разписваха на ведомости на Държавна сигурност. Кандидатът в Добрич е регионален директор на МВР. Командвал е всички служби”, обясни Борисов.
Във връзка с Божидар Димитров, Борисов подчерта, че той е гарантирал за него пред партията. „Направил съм заседание на изпълнителната комисия на партията. Божидар Димитров е бил вече три години до мен, когато сме отстоявали позиции”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той се призова граничарите например да не биват определяни като „доносници”.
Бойко Борисов откри нова детска градина в Район „Красно село”, която е построена само за 9 месеца. Общината поема издръжката на детското заведение и обучението на медицинския персонал, тъй като в детската градина има и група за диабетно болни деца.

Facebook logo
Бъдете с нас и във