Банкеръ Daily

Новини

БСП: Докато Борисов вдигаше цената на тока, ние го сваляме

БСП се похвали на пресконференция с мерките, които партията е предприела по темите с най-голям обществен интерес през годината. Сред тях са: намаляването на цената на тока, увеличението на пенсиите и това на минималната работна заплата.


В тази връзка, членът на изпълнителното бюро Антон Кутев Кутев каза: "Докато Бойко Борисов вдигаше цените на тока, има правителства, които ги свалят. Докато Борисов замразяваше пенсиите, заплатите и доходите, има правителства, които ги повишават. Разликата между досегашното управление беше в това, че всички негативни тенденции, които то изразяваше, в момента се оказа, че могат да бъдат променени".


Представен бе и новият сайт на партията, който вече ще има и мобилна версия. Предстои обаче той да се допълва и развива, като идеята е да качват и становища на депутати от БСП с различни гледни точки по актуални въпроси. Председателят на Движението на ветераните в БСП Владимир Топенчаров, също изрази задоволството си от пускането на сайта. По негови думи така ще се улесни достъпът до словото и мисълта на партията до всеки член, в това число и до ветераните.


 


Мая Иванова

Facebook logo
Бъдете с нас и във