Банкеръ Daily

Новини

БСК ПРЕДЛАГА СЕРТИФИЦИРАНЕ EBC*L

Центърът за професионално обучение при Българската стопанска камара от началото на юни предлага подготовка и сертифициране за European Business Competence* Licence (EBC*L) - европейски сертификат за бизнес компетенции, който удостоверява, че притежателят му разполага с основни икономически знания и умения да ги прилага в практиката.
Сертификационната система гарантира, че всеки притежател на сертификата EBC*L разполага с минимум от основни икономически знания, необходими да навлезе в света на бизнеса: да може да управлява всеки отдел, вземащ финансови решения; да контролира и управлява финансовите аспекти на един проект; да стартира нов бизнес.
Международният център на EBC*L се намира във Виена/Австрия. Академичното и стратегическото лидерство се осигурява от Надзорния съвет „Икономическа компетентност за Европа” в Падерборн, Германия, съставен от водещи европейски професори по икономика и стопанско управление.
Сертификатът доказва икономическа компетентност на международно признато ниво. В момента EBC*L е въведен в 28 страни (Австрия, Азербайджан, Албания, Англия, България, Германия, Гърция, Италия, Ирландия, Кения, Кипър, Китай, Косово, Македония, Малта, Нигерия, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Хърватия, Чехия, Швейцария).
Сертификацията се постига чрез обучение по международно стандартизиран каталог с учебни цели, учебни материали и изпит. Каталогът с учебни цели за ниво „А

Facebook logo
Бъдете с нас и във