Банкеръ Daily

Новини

Божидар данев ще участват в работна среща за създаването на клъстер в областта на интермодалния транспорт - Кръстовището на Големия копринен път

Изпълнителният председател на Българската стопанска камара Божидар Данев ще има днес срещи с представители на местната администрация и на бизнеса в Бургас. Представили на камарата ще участват и в работна среща в града на участниците в създаването на клъстер в областта на интермодалния транспорт - Кръстовището на Големия копринен път.

......
Посещение на Божидар Данев в Бургас

Организатор: ТИК-Бургас
Дата: 25.02.2011г.
Място: гр. Бургас

Изпълнителният председател на Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев ще посети Бургас на 25 февруари (петък), където ще проведе серия от срещи с представители на местната администрация и бизнеса в региона. Информацията е от пресцентъра на камарата. Посещението е по покана на Търговско-индустриална камара - Бургас, член на БСК.
От 10 до 11 часа в областната управа Божидар Данев ще се срещне с Константин Гребенаров, областен управител на Бургаска област, и Димитър Николов, кмет на Община Бургас. След това в общината ще се проведе среща с представителите на бизнеса от града, в която Божидар Данев ще направи презентация за състоянието на българската икономика и предизвикателствата през 2011 година, както и за изграждането на информационната система за оценка на компетенциите.
От 12.30 до 13.00 часа Божидар Данев ще направи кратко изявление за представителите на местните медии. В 14.30 изпълнителният председател на БСК ще се срещне с ръководството на Лукойл Нефтохим Бургас АД.
От 14 до 16 часа в залата на Община Бургас ще се проведе работна среща на участниците в създаването на клъстер в областта на интермодалния транспорт - Кръстовището на Големия копринен път.
В срещата ще участват представители на БСК, Евроконсултантс България С.А. АД, областната и общинската администрация на Бургас, инициаторите за създаването на клъстера, фирми от Бургас и страната, работещи основно в сферата на спедицията, транспорта и логистиката. Модератор на срещата ще е Кирил Желязков, главен директор в БСК.

Facebook logo
Бъдете с нас и във