Банкеръ Daily

Новини

Бойко Борисов:Спасихме България от варианта Гърция, Португалия и всички останали с това, че ГЕРБ управлява

Спасихме България от варианта Гърция, Португалия и всички останали с това, че поех цялата отговорност и ГЕРБ сформира правителство. Така коментира премиерът Бойко Борисов двете години управление на неговата партия пред журналисти. Борисов припомни, че е започнал управленския си мандат с над половин милиард пасив, което допълнително утежнило задачата на новото правителство.
Според него ГЕРБ има основната заслугата данъците у нас да са едни от най-ниските нива в ЕС, цените на горивата да са най-евтините в общонстта, а усвояването на европейски фондове да скочи с пъти в сравнение с предишното правителство.
Само след дни ще стане готова спортната зала, магистрала „Люлин” пуснахме, Южната дъга е пред завършек, догодина са метрото, „Тракия” и най-вече това, което дадохме – перспектива на България, TNT-мрежата. С тази мрежа от още 6, защото магистрала „Люлин” вече е готова, и седемте четирилентови пътя, за които ни дават парите от Брюксел България след няколко години ще изглежда друга държава”, категоричен бе Борисов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във