Банкеръ Daily

Новини

Бойко Борисов: Служителите на МВР се справят отлично с работата си

„Служителите на МВР се справят отлично с основните и важни задачи по разкриването на убийства, грабежи, отвличания, наркотрафика, контрабандата, работата с международните институции.” Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на участието си в тържествената церемония по поднасяне на венци пред Паметника на Незнайния войн, посветена на 132-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи. „С голяма радост идвам на този празник. Използвам случая, за да поздравя МВР и за институционалното взаимодействие с прокуратурата.”, допълни още министър-председателят.
Той пожела здраве на служителите и винаги след работа да се завръщат при семействата си. „Много кратко, точно и ясно се разбирам с Вашата институция, честит празник! Бог напред ние след него и накрая ще успеем”, категоричен е премиерът Борисов. По неговите думи факт е, че народът харесва най-много тази институция и доказателство за това са всички социологически проучвания. „Убеден съм и уверен лично от министър Цветанов и от всички колеги в МВР, че са взети необходимите мерки, за да не се повтарят допуснатите грешки”, подчерта още Бойко Борисов.
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов благодари на служителите на министерството за върнатото доверие на европейските партньори+. На церемонията по случай отбелязването на 132-ата годишнина от създаването на МВР присъстваха и председателят на Народното събрание Цецка Цачева, министрите Вежди Рашидов, Свилен Нейков и Ивайло Московски, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

Facebook logo
Бъдете с нас и във