Банкеръ Daily

Новини

Бойко Борисов: Политиката на управление на правителството се състои в това аферите да бъдат разкрити, а обещанията - изпълнени

„Важното е всеки започнат проект да бъде завършен. Много точно и стриктно изпълняваме нашите обещания” – това заяви министър-председателят Бойко Борисов след като откри новопостроената сграда на детска градина № 127 „Слънце” в столицата.
Той бе категоричен, че в миналото много детски градини са били изоставяни, а терените – заменяни, докато в момента все по-често се откриват и строят нови. „На този терен щеше да има жилищна сграда с много скъпи апартаменти. Разкрихме аферата, направихме първата копка, осигурихме финансирането, а сега открихме нова детска градина.”, подчерта премиерът. Той допълни, че именно в това се състои политиката на управление на сегашното правителство.
Новото детско заведение е с капацитет четири групи, за общо 100 деца. Сградата е на два етажа и разполага с физкултурен салон и басейн. Строежът на детското заведение започна по времето, когато премиерът Бойко Борисов заемаше поста кмет на София
Министър-председателят обясни, че зад новопостроената сграда започва изграждането на училище, за което са отделени необходимите средства в размер на 2 млн. лева.
На събитието присъства и кметът на София Йорданка Фандъкова

Facebook logo
Бъдете с нас и във