Банкеръ Daily

Новини

Бойко Борисов открива 68-ия Международен технически панаир

Министър-председателят Бойко Борисов ще открие 68-ия Международен технически панаир - 2012 в Пловдив. Тази година се отбелязват 120 години от провеждането на Първото българско земеделско-промишлено изложение, чиято мисия да създава нови възможности за развитие на българската икономика и на нейните връзки с бизнеса от Европа и света, продължава и до днес.


Индустрията на инвестиционните стоки поема по нов път, като интегрира зелените технологии, нанотехнологиите и информационните технологии във все по- широк периметър от производството. Промените ще демонстрират участниците в тазгодишния панаир. Машиностроенето, енергетиката, екологията, управлението на водите, строителството, информатиката и ВЕИ секторът са представени със силни експозиции на ЕСЕН 2012. Това е отражение на цялостната тенденция за развитие на икономиката. В 68-ия Международен технически панаир ще вземат участие над изложители - 731 директни и 504 представени фирми от общо 44 държави.


Акцентите на ЕСЕН 2012 са bdquo;зеленатаrdquo; икономика; върховите технологии; подобряване на условията за бизнес в България и амбицията на българските фирми да създават нови разработки.


Президентът на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI Ари Бриенен лично ще поздрави ръководството по случай юбилея.


nbsp;

Facebook logo
Бъдете с нас и във