Банкеръ Weekly

Новини

Бойко Борисов: До дни ясни резултати от разследването на атентата

bdquo;Бомбени атентати в България е имало и преди. Това заяви в парламента премиерът Бойко Борисов,като даде пример с атентата на гара Буново през 1985 година.


Службите в момента работят много активно и се надявам в рамките на 3 - 4 дни да има резултати, тъй като има процесуално-следствени действия, които изискват технологично време. От днес се работи вече и по самия взривrdquo;. Преди това в декларации от почти всички парламентарни сили бе поискано той да даде повече информация дали има пробив н националната сигурност след кървавата атака на летище Сарафово.


Декларациите, които изчетохте, се нуждаят от отговор, но явно нямате тази нужда, защото във вторник има вот на недоверие към правителството, каза още Борисов.


Той уточни, че никой не е пречил на процесуално-следствените действия. Премиерът лично е следил работата на службите през цялата нощ.


bdquo;Докато не излязат всички експертизи, всичко е версии. Особено към камикадзетата, срещу коитоnbsp; няма никакъв шанс за противодействие. Не случайно е избрано такова място. Това е можело да стане пред хотела, пред ресторант. Ние сме разкривали много взривни вещества, бомби, взривни устройства, автомати, картечници. Когато ги разкрием, и медиите го дадат си минава ей така. Малко са държавите, на които не им се е случилоrdquo;, каза още Бойко Борисов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във