Банкеръ Daily

Новини

БИЛЛА ОТВАРЯ 44-ТИ СУПЕРМАРКЕТ В СТРАНАТА

На 26 юни (петък) Билла отваря 44-тия си супермаркет в страната. Той се намира в Стара Загора и е втори поред от търговската верига в града.
С него се разширява достъпа до стоките на Билла за още една голяма част старозагорци, за които местонахождението на новия супермаркет е по-удобно в сравнение с това на първия магазин от търговската верига.
В новия супермаркет на Билла ще се предлага разнообразие от традиционно свежи и пресни стоки, както и продуктите от собствената марка на Билла – Clever.
Редовни промоции и акции ще дават допълнителна възможност за гъвкаво и изгодно пазаруване. И в новия магазин на Билла старозагорци ще имат възможност да пазаруват изгодно и с Billa card и използвайки я, да спестяват пари.
Търговската площ на Билла е 484 кв. метра. До момента в новия супермаркет на работа в различните отдели са наети над 30 служители. Заедно с колегите им в първия магазин, общият брой на работещите в Билла в Стара Загора е близо 130 души.

Повече за БИЛЛА
Австрийската фирма BILLA е основана през 50-те години във Виена, а през 1996 г. става собственост на германската търговска група REWE. В България компанията навлиза през 2000 г. с откриването на първия супермаркет BILLA на 5 октомври в София. За девет години присъствие на българския пазар, до момента, са открити общо 43 магазина, 9 от които в столицата. С предстоящия да отвори врати втори супермаркет на Билла в Стара Загора общият им брой става 44.

Facebook logo
Бъдете с нас и във