Банкеръ Daily

Новини

БенчМарк Финанс стартира състезание с акции на БФБ

БенчМарк Финанс стартира поредица от демо конкурси за търговия на БФБ – София в реални пазарни условия, съобщиха от дружеството.
Конкурсите са насочени към всички, които се интересуват и следят развитието на капиталовия пазар. Начинаещи и опитни инвеститори ще имат възможност да сравнят своите инвестиционни стратегии напълно безплатно и без риск за реални загуби.
Прозрачността на конкурсите е гарантирана чрез създадената възможност на www.bgtrader.benchmark.bg за следене не само на постигнатата доходност, а също и на портфейлите и сделките на участниците.
Първият конкурс - BenchMark BG Racing започва от 7 юни и ще използва професионалната платформа за търговия BenchMark BG Trader. Единственото условие за участие е регистрацията.
Освен стандартните условия за търговия на БФБ в BenchMark BG Racing, участниците ще могат да използват късите продажби.
Победителите ще получат парични награди на стойност 1 800 лв., четири които могат да получат без никакви допълнителни условия и търговия без комисионна за определен период.
Смятам, че интересът на инвеститорите за участие в BenchMark BG Racing ще бъде провокиран не само от наградите, а и от възможността да използват късите продажби и да прилагат печеливши инвестиционни стратегии дори и при низходящ пазар, допълни Деница Христова, изпълнителен директор на БенчМарк Финанс.

Facebook logo
Бъдете с нас и във